lørdag 1. mai 2010

Tur til plantasjen
Etter at vi var på sykebesøk til svigerfar var neste stopp Plantasjen.Denne gangen tok jeg med handlevogn da jeg gikk inn (armene blir for små hvis det blir glemt),det har jeg erfart ivertfall :)
Hadde et gavekort på 200 kr som måtte brukes.Så det ble 2 pelargonia,som jeg kaller for bestemorblomst pga at det var fullt av sånne hos henne,2 revebjeller en hvit og en rød,2 prydkattemynter som jeg må passe på så ikke kattene spiser opp og 2 lammeøre.Skulle hatt mere men må finne plass til det jeg har først.Det frister ikke til å være ute å plante heller for det blåser kalt og det snør og regner :( Så nå lengter jeg etter sol og litt varme.

Men det er 2 som ikke bryr seg om været :)
Fortsatt ei god helg.

2 kommentarer:

  1. Nydelige katter og helt typisk - hvis ikke du tok med handlevogn, sååååå.... ble det nok vondt i armenene. Jeg har vært på Plantasjen i dag - uten handlevogn - trengte bare lusemiddel.... Koselig å lese bloggen din :-)

    SvarSlett
  2. Så skjønne kattunger - plantasjen har alltid noe å by på så tralle er nok lurt - selv om man nok kan spare en slant på å ikke ta med tralle...
    HIlde

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...