mandag 28. juni 2010

Litt av det som blomstrer nå.

Klokkebusken ble klippt helt ned i vår for jeg skulle flytte den,men den står fortsatt på samme plass.Elsker elsker ikkeAurikkel,men vet ikke hvilken sort for jeg er veldig flink til å rote bort navnelappene,men skitt au ;o),delte ei plante og fikk 5 stk.

Lys rosa akeleie,den har frøsådd seg selv.Så langt er en av peonene min kommet,har 3 til men der er knoppene mindre.Men det er bra for da blomstrer de ikke samtidlig.

Stormarikåpe.


Endelig blomstrer min valmuesøster.

4 kommentarer:

 1. Hei, første gang jeg er innom her,koselig blogg =) Så masse fine blomster du har.Nydelig den blå valmuen.

  Ha en fin kveld =)

  SvarSlett
 2. Mye fint som blomstrer hos deg nå, valmuesøsteren er bare helt nydelig. Det kalde været i sommer har gjort at blomstene har stått lenge, så noe godt er kommet ut av kaldt vær også. Men nå venter jeg utålmodig på peoner og roser..
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Hei,

  Prøvde å så valmuesøster i sin tid. Absolutt ingen av frøene spirte...
  Høyt på indre Østland, :-)
  Elsker, som nevnt i bloggen, blå blomster, men gleder meg til rosene! Er de i rute, vil de begynne på mandag. Har tre, gamle, rotekte + litt til. En blekrosa gammel dufter heeeeeelt fantastisk og er helt nyyyydelig å se til (samt at den sprer seg, etter at jeg anla bed, og det ble slutt på plenklippingen akkurat der!!!)

  God helg!

  Unn

  SvarSlett
 4. Nydelig aurikkel, og mye annet fint som blomstrer hos deg nå! Så koselig at du har lagt deg til som følger =) Endelig kom varmen til oss også! I dag har det faktisk vært varmere ute enn inne! Nå må vi krysse fingrene for at det varer, ikke sant?
  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...