søndag 27. februar 2011

Vårstemning

Asalian Gibraltar har overvintret i kjelleren,rakk ikke å ordne plass til den i høst så jeg var spent på om det gikk.Men det er knopper på hver grein :-D

Asalia Gibraltar

Da "peonmannen" var på Averøy i høst så kjøpte jeg en silkepeon.Det stod Honey N Cream på merkelappen men jeg finner ikke bilde av den på nettet,husker ikke hvilken farge det var på den heller men skitt au.Den har også overvintret i kjelleren sammen med asaliaen og Polarstjernen som har fått mange nye lyse bladskudd  :-0

Etter en tur på Plantasjen ble det 3 buketter tulipaner som fikk selskap av noen grener med gåsonger.

Vårlyng

Noen knoller og frøposer.Det er så mange som snakker om Blodbeger så jeg måtte prøve om jeg får til det og.Har ikke drivhus men prøver meg på tomat igjenn,får kle inn under verandaen med byggplast slik jeg gjorde et år tidligere og det gikk bra  :-)

To betonghjerter og ei flettet kurv ble også med hjem.

Ute er småfuglene kommer i vårstemning :-))) de kvitrer og synger i vilden sky :-)))

Ha en fortsatt god søndag !4 kommentarer:

 1. Hei. Er det ikke deilig å begynne med forberedelsene til sommer? I takt med at snøen forsvinner så kommer forventningene til våren og sommeren. Jeg har puttet noen staudefrø i jorda i dag. Etter et par uker så skal de få seg en tur i kjøleskapet. Vi har gått en runde i hagen i dag og sett på prosjekt som skal fullføres. Handyman har vinterferie, så nå kribler det... ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Fint at du minner meg på å tenke på vårforberedelsene i hagen og vinduskarmen. Den første Vårdagen er jo i morgen, så nå går vi en fin tid i møte!

  SvarSlett
 3. Kvitrende småfugler gir vårstemning!!
  Så moro med knopper og spirer, ser ut som dine overvintrede planter har klart seg fint.

  Lykke til med frøsådden, det er så artig. Her har nå paprika og chili nettopp spirt, og snart skal jeg så tomater.

  SvarSlett
 4. Tack för besöket hos mig, trevligt att hitta till din fina blogg också! Härligt när man ser att de övervintrade plantorna börjar spira och grönska!
  Om några veckor ska jag så några olika tomatsorter och chilipaprika, då känner man att våren snart är här:)
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...